Valdrespølse med elg

Valdrespølse med elg

Kr 399
På lager Leveres innen 3-5 dager
Beskrivelse:

Er en tradisjonell valdres oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 700 gram

Ingredienser:

Storfekjøtt 45%, elg |18%, svinehjerter, spekk, sukker, blod, salt og krydder. Tilsatt E250 Nitrit

Næringsinnhold:

Pr. 100 gram ferdig vare: Energi 1592 kj/383 kcal, fett 29,2 gr, hvorav mettet fett 10,4 gram, karbohydrater 5,4 gram hvorav sukkerarter 5,2 gram. protein 24,5 gram, salt, 5,4 gram. Til 100 gram ferdig vare har det medgått 148,2 gram kjøtt

Andre liker også

Toten Kjøtt Viltpølse

Kr 199.00

Salametto al Barolo (rødvin)

Kr 289.00

Liten viltpølse fra totenkjøtt

Kr 99.00

Rekedal liten rødvinspølse

Kr 79.00