Salametto al Barolo (rødvin)

Salametto al Barolo (rødvin)

Kr 289
4 stk. på lager Leveres innen 3-5 dager

Vekt/Nettoinnhold: ca 300g

Ingredienser:

I tillegg til grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med Piemontes fremste vin Barolo.

Riccardo har innvestert i en liten spekepølsefabrikk i Piemonte som lager noen av våre absolutte bestselgende pølser. Dette er en av tre varianter, og på mange måter en av de “enkleste”  smaksmessig. I denne sammenhengen er det å få mye smak ut av de enkle en edel kunst, og nettopp her viser spekepølsmakeren sin dyktighet, Store biter med prima svinekjøtt marieneres i god Nebbiolo før kjøttet grovmales og krydres.

Andre liker også

Brandbu Hjortepølse

Kr 349.00

Salami al Pesto

Kr 199.00

Toten Kjøtt Viltpølse

Kr 199.00

Eine Elgpølse Bagn Pølsemakeri

Kr 249.00