Her gikk det unna! Produktet er dessverre utsolgt.
Elgpølse med akevitt fra Valdres

Elgpølse med akevitt fra Valdres

Kr 449
Ikke på lager
Beskrivelse:

Elgpølse med akevitt fra  Valdres er en tradisjonell oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca. 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 700 gram

Ingredienser:

45% storfekjøtt, storfehjerter, 18% elgkjøtt, småfelsk, blåbær, sirup, salt, akevitt og krydder

Næringsinnhold:

Energi 1641KJ/395 kcal, fett 31,2 gra, hvorav mettet fett 11,9 gram, karbohydrater 8,3 gram hvorav sukkerarter 7,9 gram, protein, 23,1 gram salt.

Andre liker også

Rekedal bacon ca 550…

Kr 152.00

Eine Elgpølse Bagn Pølsemakeri

Kr 249.00

Rekedal Pepperoni

Kr 169.00

Morrsalami

Kr 152.00