Elgpølse med akevitt fra Valdres

Elgpølse med akevitt fra Valdres

Kr 449
På lager Leveres innen 3-5 dager
Beskrivelse:

Elgpølse med akevitt fra  Valdres er en tradisjonell oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca. 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 700 gram

Ingredienser:

45% storfekjøtt, storfehjerter, 18% elgkjøtt, småfelsk, blåbær, sirup, salt, akevitt og krydder

Næringsinnhold:

Energi 1641KJ/395 kcal, fett 31,2 gra, hvorav mettet fett 11,9 gram, karbohydrater 8,3 gram hvorav sukkerarter 7,9 gram, protein, 23,1 gram salt.

Andre liker også

Elgpølse med blåbær

Kr 99.00

Vikingpølse

Kr 99.00

700 gram Arnoldpølsa fra…

Kr 299.00

Vassfarkurv fra Valdres

Kr 449.00