Valdrespølse med elg

Valdrespølse med elg

Kr 399
3 stk. på lager Leveres innen 3-5 dager
Beskrivelse:

Er en tradisjonell valdres oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 600 gram

Ingredienser:

Storfekjøtt 45%, elg |18%, svinehjerter, spekk, sukker, blod, salt og krydder. Tilsatt E250 Nitrit

Næringsinnhold:

Pr. 100 gram ferdig vare: Energi 1592 kj/383 kcal, fett 29,2 gr, hvorav mettet fett 10,4 gram, karbohydrater 5,4 gram hvorav sukkerarter 5,2 gram. protein 24,5 gram, salt, 5,4 gram. Til 100 gram ferdig vare har det medgått 148,2 gram kjøtt

Andre liker også

Reinsnabb Vossakjøtt

Kr 99.00

Rekedal Elgpølse liten

Kr 79.00

Salami Italiano oppskåret

Kr 39.00

Rekedal Elgpølse

Kr 149.00