Valdrespølse med elg

Valdrespølse med elg

Kr 399
På lager Leveres innen 3-5 dager
Beskrivelse:

Er en tradisjonell valdres oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 700 gram

Ingredienser:

Storfekjøtt 45%, elg |18%, svinehjerter, spekk, sukker, blod, salt og krydder. Tilsatt E250 Nitrit

Næringsinnhold:

Pr. 100 gram ferdig vare: Energi 1592 kj/383 kcal, fett 29,2 gr, hvorav mettet fett 10,4 gram, karbohydrater 5,4 gram hvorav sukkerarter 5,2 gram. protein 24,5 gram, salt, 5,4 gram. Til 100 gram ferdig vare har det medgått 148,2 gram kjøtt

Andre liker også

Toten Kjøtt Biffsalami

Kr 199.00

Reinsdyrpølse oppskåret fra Toten…

Kr 39.00

Våryr chilli og fennikel

Kr 89.00

Rekedal Rødvinspølse

Kr 149.00