Salametto al Barolo (rødvin)

Salametto al Barolo (rødvin)

Kr 289
4 stk. på lager Leveres innen 3-5 dager

Vekt/Nettoinnhold: ca 300g

Ingredienser:

I tillegg til grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med Piemontes fremste vin Barolo.

Riccardo har innvestert i en liten spekepølsefabrikk i Piemonte som lager noen av våre absolutte bestselgende pølser. Dette er en av tre varianter, og på mange måter en av de “enkleste”  smaksmessig. I denne sammenhengen er det å få mye smak ut av de enkle en edel kunst, og nettopp her viser spekepølsmakeren sin dyktighet, Store biter med prima svinekjøtt marieneres i god Nebbiolo før kjøttet grovmales og krydres.

Andre liker også

Brandbu Elgpølse med Akevitt

Kr 349.00

Toten Kjøtt Biffsalami

Kr 199.00

Italiensk salami

Kr 299.00

Rekedal hvitløkspølse 550 gram

Kr 149.00