Elgpølse med akevitt fra Valdres

Elgpølse med akevitt fra Valdres

Kr 449
På lager Leveres innen 3-5 dager
Beskrivelse:

Elgpølse med akevitt fra  Valdres er en tradisjonell oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca. 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 700 gram

Ingredienser:

45% storfekjøtt, storfehjerter, 18% elgkjøtt, småfelsk, blåbær, sirup, salt, akevitt og krydder

Næringsinnhold:

Energi 1641KJ/395 kcal, fett 31,2 gra, hvorav mettet fett 11,9 gram, karbohydrater 8,3 gram hvorav sukkerarter 7,9 gram, protein, 23,1 gram salt.

Andre liker også

Rekedal hvitløkspølse 550 gram

Kr 152.00

Toten Kjøtt Viltpølse

Kr 199.00

Rekedal bacon ca 550…

Kr 152.00

700 gram Arnoldpølsa fra…

Kr 299.00