Pariser med konjakk er spekepølse med smak inspirert fra det du møter på tur i Mellom Europa. En ypperlig pølse snacks til kveldskos og ellers festlige anledninger.
Oppskåret og vakuumpakket spekemat har lang holdbarhet så lenge den er uåpnet, ofte mange måneder. Hele spekepølser som er åpnet skal ikke lagres i tett plast, pakk dem heller i papir eller spekepose. Tørr kuttflate kan skjæres vekk. Oppdelt spekemat oppbevares best i kjøleskap.
Spekepølser passer perfekt som gave.
Vekt/Nettoinnhold: 280 gram
Ingredienser:Svin, får, svinetunge, svinehjerte, salt, krydder, svineprotein, konjakk, hvitløk, sukker, fargestoff (karminer), konserveringsmiddel (natriumnitritt), startkultur.
Næringsinnhold:Energi: 1678kJ/405 kcal, Fett: 34,6 g. hvorav mettet fett: 10,1g, Karbohydrater: 2,1 g. hvorav sukkerarter: 1,6 g., Kostfiber: 0,1 g. Protein: 21,2g. Salt: 4,8.
Til 100 gram ferdig vare har det medgått 132g kjøtt.