Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Den er dessuten ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.
Ingredienser:Kjøtt av storfe og svin, salt, krydder, startkultur, antioksidant: askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250. Røkt med bøk.
Næringsinnhold:Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1691 |
Energi (KCal) | 404 |
Fett (g) | 34.7 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 13.2 |
Karbohydrater (g) | 0.6 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0.4 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 23.1 |
Salt (g) | 4.5 |