Klassisk salami av svin som er smaksatt med fennikel og produsert på Inderøy i Trøndelag. Spekepølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis. Smaker godt på et spekefat, på pizza, som pålegg eller snacks sammen med annet godt tilbehør. Tempereres før servering.
Ingredienser:Kjøtt av svin, salt, krydder og krydderekstrakter, gjærekstrakt, hydrolysert vegetabilsk protein, startkultur, antioksidant: natriumaskorbat E301, ekstrakter av rosmarin E392, fargestoff: karmin E120, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250. Røkt med bøk.
Næringsinnhold:Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1635 |
Energi (KCal) | 391 |
Fett (g) | 32.1 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 8.5 |
Karbohydrater (g) | 1.3 |
Hvorav sukkerarter (g) | 1.2 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 24.8 |
Salt (g) | 4.7 |