Salami av elg, svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Elgsalamien er smaksforsterket med tradisjonelt viltkrydder og er røkt på bøkeflis. Smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Prøv den gjerne sammen med krekling gelé og et godt brød. Tempereres før servering.
Ingredienser:Kjøtt av elg, svin og storfe, salt, krydder (inneholder sennespsfrø), startkultur, antioksidant: askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250. Røkt med bøk.
Næringsinnhold:Energi (KJ) | 1691 |
Energi (KCal) | 404 |
Fett (g) | 34.7 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 13.2 |
Karbohydrater (g) | 0.7 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0.6 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 23.1 |
Salt (g) | 4.5 |