Elgpølse med akevitt fra Valdres

Elgpølse med akevitt fra Valdres

Kr 299
På lager Leveres innen 3-5 dager
Beskrivelse:

Elgpølse med akevitt fra  Valdres er en tradisjonell oppskrift. Pølsen henges til tørk i ca. 3 mnd. Denne naturlige tørkemetoden i den friske Valdreslufta er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken

Vekt/Nettoinnhold: ca 600 gram

Ingredienser:

45% storfekjøtt, storfehjerter, 18% elgkjøtt, småfelsk, blåbær, sirup, salt, akevitt og krydder

Næringsinnhold:

Energi 1641KJ/395 kcal, fett 31,2 gra, hvorav mettet fett 11,9 gram, karbohydrater 8,3 gram hvorav sukkerarter 7,9 gram, protein, 23,1 gram salt.

Andre liker også

Eine Elgpølse Bagn Pølsemakeri

Kr 249.00

Kryddersnacks

Kr 199.00

Pepperoni med chili

Kr 199.00

Brandbu Elgpølse med Akevitt

Kr 349.00