Små snacksalamier med chili produsert i hjertet av franske Auvergne. Auvernou sticks med chili kommer fra Auvergne i Frankrike, et område som ligger 800 m.o.h og kjent for sine skinker og salamier. Denne varianten er laget av utelukkende franske råvarer, i tråd med fransk tradisjon og 2000 år gammelt håndverk.
Auvernou stick med chili har en delikat rød farge og en kraftig og aromatisk smak med sting i.
Bruksområder
Snack salami serveres gjerne sammen med annen fingermat eller spekemat, eller til en aperitiff. Den er også fin å ta den med på tur.
Svinekjøtt, salt, laktose, krydder (chilipepper 0,38%), dekstrose, sukker, krydderurter, konserveringsminddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, syrekultur. Ytterlag: kollagen tarm (kollagen, glyserin, cellulose). |
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 2201 |
Energi (KCal) | 531 |
Fett (g) | 45 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 16 |
Karbohydrater (g) | 0.4 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0.4 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 31 |
Salt (g) |