Klassisk italiensk basilikumsaus. Klassisk italiensk basilikumsaus. Pesto innebærer å morte urtene til en frisk saus av basilikum, olje, ost og pinjekjerner.
60 % fersk basilikum blandet med solsikkeolje, Pecorino ost samt pinnekjerner gjør at pestoen har en fin og fyldig smak.
Bruksområder
Passer til pasta, tapenader og sauser.
Fersk basilikum 60%, solsikkeolje, Parmigiano Reggiano PDO (kumelk, salt, animalsk løpe), Pecorino ost (fåremelk, salt, animalsk løpe), extra virgin olivenolje, salt, pinjekjerner 2%, surhetsregulerende middel: melkesyre E270. |
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1319 |
Energi (KCal) | 315 |
Fett (g) | 32 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 5 |
Karbohydrater (g) | 1 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0.4 |
Kostfiber (g) | 5 |
Protein (g) | 1 |
Salt (g) | 2 |